Image
Image

Esküvői cinematográfia

Azon párok számára készítünk filmet, akik többre vágynak egy hétköznapi dokumentumfilm jellegű esküvői videónál. Mozifilmeket idéző látványvilággal, professzionális filmes eszközeinkkel készítjük az esküvői videóinkat, amelyeket több év múltán is élmény lesz megtekinteni.

Láthatatlanok vagyunk a nagy napon, de mégis jelen leszünk minden pillanatnál, amelyek lélekkel töltik majd fel filmetek!
Nézzétek meg filmjeinket a video megosztó portálokon!

Love Story - Egy szerelem története...

Az előzetesen leforgatott, pár perces Love story egy olyan kisfilm részlet, amely szerelmetek történetét és az esküvő előzményeit meséli el. Ez a mozgókép változata a nagy népszerűségnek örvendő jegyesfotózásnak.

Érzelemteljes látásmód

Az elkészült filmnek lelke van, így az köszönő viszonyban sem lesz a gyakran híradós jellegű tudósításba forduló esküvői videókkal. Már az esküvő napján arra gondolva készítjük a felvételeket, hogy a vágóasztalon meglegyen minden olyan felvételünk, mely könnyeket, vagy akár mosolyt csal arcotokra.

Mozifilm stílusú megjelenés

Mozifilmeket idéző, magával ragadó látványvilág és történetvezetés, ahol a főszereplők ti vagytok! Nem kell majd a családi megtekintésnél beletekerni a videóba!
Image
Réka és Zsolt | Deák Udvarház | 2021.
Fanni és Csaba | Budapest, Hilton | 2021.
Vivi és Marci | Szekszárd, Lajvér | 2022.
Image

Esküvői film csomagok és árak

Az alábbiakban tekintsd át esküvői csomag kínálatunkat! Természetesen az alábbiakban foglaltak csak irányadóak. Csomagjainkat, szolgáltatásainkat és nem utolsó sorban árainkat is minden esetben az igényeitekhez igazítjuk.
A megjelölt árak október 15. és április 15. között érvényesek. A főszezonra, valamint a különleges napokra (pl. ünnepnapok) kérjétek egyedi árajánlatunkat! 
A megjelölt árak október 15. és április 15. között érvényesek. A főszezonra, valamint a különleges napokra (pl. ünnepnapok) kérjétek egyedi árajánlatunkat! 

Opcióként rendelhető kiegészítő szolgáltatások

Love story kisfilm (jegyes fotózás filmes megfelelője) az esküvőt megelőző időszakban felvéve (esküvőn levetíthető): 120.000 Ft
Éjszakai szertartáshoz praktikus és díszítő világítás (+1 fő technikus): 120.000 Ft
Szelfigépes élményfotózás: 90.000 Ft-tól (Bővebben itt!)
Amennyiben esküvőtök fotózását és/vagy filmezését mi végezzük a SZELFIGÉP bérlés árából jelentős árkedvezményt biztosítunk. Kérd konkrét árajanlatunkat ide kattintva!

Tele vagy kérdésekkel?

Az elmúlt évek során számtalan alkalommal találkoztunk újra- és újra ugyanazon kérdésekkel, amelyeket összegyűjtve megválaszoltunk oldalunkon. Nézd át őket, de ha úgy alakul, hogy nem találsz választ kérdésedre, fordulj hozzánk bizalommal!

Image

Mirex a facebookon

Elérhetőségeink

Mirex Film & Foto
- Budapest / Dunaújváros -
Telefon: +36 70 341 6306
E-mail: info@mirex.hu
Levelezési cím:
2400 Dunaújváros, Bocskai u. 26. fszt. 1.

Közösségi oldalaink:

© 2024 Mirex Film & Foto. Minden jog fenntartva! Weboldalt készítette: Mika