Image
Image

Drónvideó készítés, légifotózás - nem csak esküvőre

Lásd új perspektívából a világot! Távirányítású 4 rotoros drón kameránk lehetőséget nyújt pazar minőségű, gimbal által stabilizált, remegésmentes, Cinema4K felbontású, magas dinamikatartományú felvételek készítésére, valamint fotók készítésére. Precíz és ultrafinom irányításának, valamint az intelligens repülési módoknak köszönhetően lélegzetelállító felvételeket készíthetünk.

Image
Image
Milyen típust használunk?

Jelenleg DJI Phantom 4 kompakt drónt használunk, amely jelenleg az egyik legfeljettebb repüléstechnikával, gimbal stabilizációval és kamerarendszerrel ellátott kisrepülő a piacon. A drón a videókészítés mellett alkalmas légi fotók készítésére 12bit RAW minőségben 12 megapixel (4k +) felbontásban.

Mit érdemes tudni a minőségről, hatótávolságról?

A drón maximális repülési ideje egy akkumulátorral 25 perc. Természetesen több akkumulátort használunk. A hatótávolság terepviszonyoktől függően akár 5 km is lehet, HD élőkép mellet.

DJI Phantom 4 drón 

Bármilyen időjárási körülmény között lehet használni?

Nem. Maximum 38 km/órás szélben, de igazából szélcsend kell a legjobb minőséghez. és kizárólag csapadék mentes körülmények között. Alkalmatlan időjárás esetén - személyi sérüléssel járható balesetek és anyagi károkozás elkerülésének céljából - fenntartjuk a jogot felszállás megtagadására.

A felvételeket milyen formátumban kapjuk meg?

Ez megállapodás kérdése. Amennyiben külön esküvői videóst alkalmaznak, úgy a nyers felvételek kerülnek átadásra, hogy azokat is felhasználva készüljön el a végső videó. Más esetben a snitteket utómunkázva és összevágva egy videófájlban adjuk át a párnak.

Mennyibe kerül?

A drónvideó készítése minden filmes csomagunkban felár nélkül, alapszolgáltatásként szerepel. 

Image

Elérhetőségeink

Mirex Film & Foto | Budapest / Dunaújváros

Telefon: +36 70 341 6306 | E-mail: info@mirex.hu  | Levelezési cím: 2400 Dunaújváros, Bocskai u. 26. fszt. 1.


© 2024 Mirex Film & Foto. Minden jog fenntartva! Weboldalt készítette: Mika